Kontakt oss
Oslo
Akersgata 16
Våre ansatte

Anders Wengen

anders@tinkr.no

Anders Wengen

Håvard Slåttå

Nestleder
Håvard ble headhuntet for å holde styr på bedriften og ta vare på menneskene, samtidig som han også bidrar inn i en lang rekke i ulike prosjekter. Med utdanning i tverrfaglig sammfunnsvitenskap, ledelse og organisasjonspsykologi og syv års erfaring fra organisajonsutvikling på alle nivå av en ideell organisasjon, besitter han en sterk analytisk kompetanse som kommer til uttrykk i et nyansert og helhetlig blikk på organisasjon som spenner fra individ, via gruppe og opp til samfunnsnivå.
havard@tinkr.no
900 96 979

Håvard Slåttå

Kristian Wengen

Daglig leder
Kristian stiftet selskapet og er daglig leder. Kristian har hatt hovedansvaret for utviklingen av det faglige fundamentet for alt vi gjør i Tinkr og ender derfor ofte opp som fagansvarlig, men er også veldig glad i å være aktivt med i prosjekter, lede prosesser (spesielt digitalt i og med at han har base i Vadsø). Og så dukker han også opp fysisk i Norges nordligste kommuner, bedriftsnettverk og gründerbedrifter.
kristian@tinkr.no
416 78 142

Kristian Wengen

Luisa van Erven

Senior Designer
Luisa er kreatør, grafisk designer og animatør, uteksaminert ved The London School of Arts og Ravensbourne School of Design and Communication, i London, Storbritannia. Med mer enn 16 års erfaring i reklamebransjen har Luisa jobbet med de største kundene fra Brasil, England og Norge, og står bak flere logo / grafiske profiler, animerte filmer og levering av digitale plattformer i Norge. Luisa har vært hos Tinkr helt fra begynnelsen, og her er hun den visuelle spydspissen, spesialisert i å visualisere komplekse strategier til enkle og smarte løsninger.
luisa@tinkr.no

Luisa van Erven

Mathias Austnes

Seniorkonsulent digitale tjenester
Mathias har lang og bred erfaring innen digitale tjenester som spenner seg fra digital markedsføring, design, prototyping og systemutvikling. Han jobbet i diverse byrå før han var med å starte teknologibyrået We Made som vokste fra 5 til 25 ansatte på to år. Mathias har jobbet med kunder fra IF, Subaru, Helly Hansen og ColliCare og har hjelpt de med utvikling av system samt digital markedsføring. Ellers har han en fortid fra musikkbransjen der han har spilt i diverse band og jobbet i litt for mange musikkstudioer. Mathias sine fokusområder i Tinkr er forretningsutvikling og digitale prototyper.
mathias@tinkr.no
99634401

Mathias Austnes

Miriam Innbjør

Seniorkonsulent
Miriam er seniorkonsulent og har vært med siden vi ble et skikkelig selskap i 2017. Hun er utdannet sosialantropolog og uttaler ofte med stolthet at tjenestedesign og samskaping er “sosialantropologi- light”. Hun hatt et tungt faglig ansvar i Tinkr spesielt i metodeutvikling, samskapingsprosjektet og utvikling av vårt arbeid inn mot humanitær sektor. Miriam har base i Oslo, men sier ikke nei-takk til prosjekter i varmere strøk.
miriam@tinkr.no

Miriam Innbjør

Rune Schanke Eikum

Seniorkonsulent
Rune kom inn i selskapet i 2017, og ble faktisk ansatt på dagen da henvendelsen kom fra Rune til Kristian. Grunnen til det er at han jobbet på prosjektbasis for Tinkr i perioden 2014-2016 via sitt arbeid i Geelmuyden Kiese. Han har funnet sitt hjem i Tinkr og skal bli der til han er gammel og rar og forhåpentligvis har fått seg en doktorgrad. Rune har jobbet mest inn mot innovasjonsprosjekter for gründere og småbedrifter innen kulturnæringen og tidligfase teknologibedrifter og har også en stor rolle i arbeidet inn mot kommunal sektor. Han har en master i organisasjonspsykologi og ledelse, og arbeider med flere av våre kompetanseprogrammer der han ofte arbeider med temaer som innovasjonsledelse, motivasjon og bærekraft.
rune@tinkr.no
400 46 345

Rune Schanke Eikum