Denne nettleseren er utdatert.

For den beste opplevelsen av denne siden (og alle andre sider på nettet) anbefaler vi nyere og moderne nettlesere. Her er noen eksempler:
Hvem er vi?

Accelerating positive

change

Vi er et team som drives av ønsket om å bidra til positive endringer i en verden som trenger det, kanskje mer enn noen gang . Vi brenner for kreativitet og innovasjon fordi vi ser at skal vi nå bærekraftsmålene innen fristen må vi finne nye løsninger.

Samtidig har vi sett at innovasjon kan være krevende, og siden vi har det travelt, må vi sikre at vi bruker de metodene som gjør at vi raskest mulig får best mulig resultater. Vi er derfor hele tiden på jakt etter oppdatert kunnskap på hva som virker best og hvordan vi kan få organisasjoner til å bruke denne kunnskapen. Det er derfor vi har etablert et internasjonalt forskerteam som vi har jobbet tett med, og derfor vi deltok aktivt i å utvikle den nye ISO-standarden for innovasjonsledelse.

Og det er derfor vi har en egen designer ansatt så vi kan sikre at denne kunnskapen tilpasses og formidles på en måte som gjør at den kan brukes aktivt av små og store organisasjoner, både private, offentlige og frivillige, både på små og store steder og i alle deler av verden. Og det er det vi strekker oss mot.

Våre ansatte

Anders Wengen

Seniorkonsulent
Anders er med-gründer av Tinkr, og har siden starten jobbet bredt med forretningsutvikling og innovasjon i offentlig og privat sektor. Han har lang erfaring fra offentlig sektor, og arbeider mye med samspillet mellom offentlige og private aktører, og mellom administrasjon og politikk. Han er vår ekspert på finansiering av innovasjonsprosjekter, har lang erfaring fra humanitært arbeid og bidrar ofte inn i samarbeidsprosjekter i offentlig sektor. I tillegg til arbeid i Tinkr er han selv medgründer og eier av tre andre selskaper. Han har base i Drammen
anders@tinkr.no

Anders Wengen

Seniorkonsulent

anders@tinkr.no

Håvard Slåttå

Nestleder
Håvard ble headhuntet for å holde styr på bedriften og ta vare på menneskene, samtidig som han også bidrar inn i en lang rekke kundeprosjekter. Han har utdanning i sosialpsykologi, ledelse og organisasjonspsykologi og har syv års erfaring fra organisasjonsutvikling på alle nivå av en ideell organisasjon. Det gjør at han besitter en sterk analytisk kompetanse som kommer til uttrykk i et nyansert og helhetlig blikk på organisasjon som spenner fra individ, via gruppe og opp til samfunnsnivå.
havard@tinkr.no
900 96 979

Håvard Slåttå

Nestleder

900 96 979havard@tinkr.no

Kristian Wengen

Daglig leder
Kristian stiftet selskapet og er daglig leder. Han har hatt hovedansvaret for utviklingen av det faglige fundamentet for alt vi gjør i Tinkr og ender derfor ofte opp som fagansvarlig, men er også veldig glad i å være aktivt med i prosjekter, lede prosesser - spesielt digitalt i og med at han har base i Vadsø. Og så dukker han også opp fysisk i Norges nordligste kommuner, bedriftsnettverk og gründerbedrifter. Egentlig er han økonom.
kristian@tinkr.no
416 78 142

Kristian Wengen

Daglig leder

416 78 142kristian@tinkr.no

Linn Tomasdotter

Seniorkonsulent
Linn begynte sin reise i Tinkr våren 2018 og er seniorkonsulent, leder Tinkrs kontor i Stockholm og er en del av Uganda-teamet. Hun brenner for å designe og lede inkluderende prosesser, innovasjonsprosjekter med fokus på integrering samt arbeid med kompetanseheving som skaper engasjement, forståelse og motivasjon for samfunnsinnovasjon. Hennes faglige bakgrunn er master i statsvitenskap, og hun har erfaring fra integreringsfeltet, samfunnsinnovasjon, sosialt entreprenørskap samt erfaring med rådgiving innenfor EU-politikk.
linn@tinkr.no
+4676 205 04 32

Linn Tomasdotter

Seniorkonsulent

+4676 205 04 32linn@tinkr.no

Luisa van Erven

Seniordesigner
Luisa er kreatør, grafisk designer og animatør, uteksaminert ved The London School of Arts og Ravensbourne School of Design and Communication. Med mer enn 16 års erfaring i reklamebransjen har Luisa jobbet med de største kundene fra Brasil, England og Norge, og står bak flere logo / grafiske profiler, animerte filmer og levering av digitale plattformer i Norge. Luisa har vært hos Tinkr helt fra begynnelsen, og her er hun den visuelle spydspissen, spesialisert i å visualisere komplekse strategier til enkle og smarte løsninger.
luisa@tinkr.no
98864854

Luisa van Erven

Seniordesigner

98864854luisa@tinkr.no

Mathias Austnes

Seniorkonsulent digitale tjenester
Mathias har jobbet som prosjektleder, produktuvikler, UX-designer og prototyper i over 10 år. I denne tiden har han vært ansatt i firmaene Sempro og Egmont samt vært med å starte og drive utviklingsbyrået We Made som vokste fra 5 til 25 ansatte på 2 år. Siden januar 2021 har han vært ansatt i Tinkr som digital rådgiver. Mathias har jobbet med og vært arkitekt, designer, prototyper og prosjektleder på flere produksjoner i multimillion-klassen.
mathias@tinkr.no
99634401

Mathias Austnes

Seniorkonsulent digitale tjenester

99634401mathias@tinkr.no

Miriam Innbjør

Seniorkonsulent
Miriam er seniorkonsulent og har vært med siden vi ble et skikkelig selskap i 2017. Hun er utdannet sosialantropolog og uttaler ofte med stolthet at tjenestedesign og samskaping er “sosialantropologi-light”. Hun hatt et tungt faglig ansvar i Tinkr spesielt i metodeutvikling, samskaping og utvikling av vårt arbeid inn mot humanitær sektor. Miriam har base i Oslo, men sier ikke nei-takk til prosjekter i varmere strøk.
miriam@tinkr.no
98096042

Miriam Innbjør

Seniorkonsulent

98096042miriam@tinkr.no

Rune Schanke Eikum

Seniorkonsulent
Rune kom inn i selskapet i 2017, etter å ha arbeidet på prosjektbasis siden 2014. Han har jobbet mest med innovasjonsprosjekter for gründere og småbedrifter, enkelte tidligfase teknologibedrifter og har også en stor rolle i arbeidet inn mot offentlig sektor. Han har en master i organisasjonspsykologi og ledelse, og arbeider med flere av våre kompetanseprogrammer på temaer som innovasjonsledelse, kreativt klima og bærekraft.
rune@tinkr.no
400 46 345

Rune Schanke Eikum

Seniorkonsulent

400 46 345rune@tinkr.no