Kunde

Stad og Nordre Follo kommune

Kundetype

Offentlig sektor

År

2019-2023

Referanse

No items found.

Besøk prosjektet

Den samskapende kommune

Sammen med Telemarksforskning var vi initiativtakere til forskningsprosjektet «Den samskapende kommune». Prosjektet utforsker hva som fremmer og hemmer samskaping i Norske kommuner og ny metodikk for effektiv samskaping intern i kommuneorganisasjoner og mellom kommuneadministrasjon og innbyggere. Prosjektet har inkludert flere prosjekter i de to målkommunene Nordre Follo og Stad. Tinkr har bistått i en lang rekke samskapingsprosesser, som blant annet omhandler kommunedelplaner, arealplaner, kulturarrangement og ulike inkluderingsaktiviteter.

Som et resultat av prosjektet utvikler Tinkr ulike ressurser som kan brukes av norske kommuner i sin satsing på samskaping. Første utgave av en presentasjon om samskaping, som kan brukes internt i organisasjonen, er ferdig og kan lastes ned fra vår delingsplattform Tinkrtools.no. I løpet av høsten 2023 vil vi også ha et kursopplegg med tilhørende verktøyoversikt, som kan gjennomføres på egenhånd av kommuner.

Mer informasjon om prosjektet kan finnes her: https://www.telemarksforsking.no/den-samskapende-kommunen/

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.