Kunde

Innovasjon Norge 

Kundetype

Næringsliv

År

2022-2023

Referanse

No items found.

Besøk prosjektet

FRAM innovasjon og bærekraft 

Et 8 måneders bedriftsutviklingsprogram for små og mellomstore bedrifter med fokus på vekst gjennom innovasjon og bærekraft

Innovasjon Norge ønsket å fornye sitt viktigste program for næringsutvikling, FRAM. Tinkr ble leid inn som prosjektledere for å fornye programmet, redusere kostnadene og få et økt fokus på bærekraft og innovasjon.  

Vi har utviklet et helhetlig programoppsett som strekker seg over 8 måneder med 4 fysiske samlinger og 3 digitale temasamlinger. To pilotprogram er gjennomført med 12 deltakerbedrifter i hvert program. Programmet inkluderer både strategi-  og ledelseselementer (vekstanalyse, strategiutvikling og -implementering m.m.), bærekraftselementer (vesentlighetsanalyse, folurishing business canvas, sirkulærøkonomi, m.m.) og innovasjonselementer (innovasjonskultur og -ledelse, metodikk for innovasjonsprosesser m.m.).  

Tilbakemeldingen fra deltakerne er svært positive og programmet planlegges nå igangsatt flere steder.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.