Kunde

Norske kommuner

Kundetype

Offentlig sektor

År

2021-

Referanse

No items found.

Besøk prosjektet

Innovasjonsledelse i praksis

Tinkr har jobbet med innovasjon i norske kommuner i mange år, og vi har sett de praktiske utfordringene, de krevende rammebetingelsene, men også den enorme stå-på viljen og engasjementet til de ansatte. Sammen med en av verdens fremste eksperter på innovasjon, tidligere innovasjonsdirektør i Sony Johan Grundström Eriksson, har vi utviklet et kurs som gjøre det lettere å se hvordan man kan legge til rette for økt innovasjon i egen organisasjon. Kurset er kvalifisert for refusjon av KS.

Gjennom korte innføringer, praktiske oppgaver og hyppige diskusjoner gir kurset en oversikt over overordnede prinsipper, standarder og systemer for innovasjonsledelse. Vel så viktig, deltakerne vil lære hvordan de kan bruke dette i praksis, og finne tiltak de kan gjennomføre i egen organisasjon.

Kurset gjennomføres både heldigitalt og fysisk. Vi har så langt hatt ca. 100 deltakere og tilbakemeldingene er svært gode. For mer informasjon og påmelding, klikk deg inn på tinkrtools.no

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.