Kunde

UN Global Compact

Kundetype

No items found.

År

2021-2022

Kontakt

No items found.

Besøk prosjektet

Konseptutvikling og uttesting løsningsplattformer for bærekraft 

UN Global Compact Norge, FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, har et konsept for løsningsplattformer hvor bedrifter i fellesskap skal finne løsninger på utvalgte bærekraftsutfordringer. Tinkr ble innleid for å gjennomføre løsningsplattformer for bedrifter i nord med fokus på 3 ulike temaer, transport, energi samt små og mellomstore bedrifter. I dette arbeidet testet vi ut ulike løsninger for løsningsplattformer hvor alle var orientert rundt digitale samarbeidsstrukturer hvor deltakerbedriftene var med i alle deler av prosessen fra problemdefinisjon, ideutvikling, valg og uttesting. På alle områder kom vi fram til flere konkrete løsningsforslag, og det er igangsatt et arbeid med å utvikle flere av disse løsningene.

Med bakgrunn i dette arbeidet fikk Tinkr i oppdrag av UN Global Compact å utarbeide et nytt konsept for løsningsplattformer tilpasset små og mellomstore bedrifter som skal rulles ut som en del av tilbudet til UN Global Compact Norge.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.