Kunde

Kjenn Ungdomsskole

Kundetype

Offentlig sektor

År

2021-2023

Referanse

No items found.

Besøk prosjektet

Kreativ problemløsning i skolen

Som en del av FoU prosjektet "innovasjon i kommunesektoren" samarbeid vi med Lørenskog kommune og Kjenn Ungdomsskole. Skolen opplevde at de trengte nye verktøy og tilnærminger for å utvikle en større kunnskap om kreativitet og innovasjon blant elevene sine.

I et nært samarbeid mellom Tinkr og lærerne på Kjenn skole brukte vi prinsippene for inkluderende innovasjon for å utvikle en tilnærming der lærerne effektivt kunne jobbe med å øke elevenes innovasjonsevne. Gjennom en komplett samling av veiledningsmateriale, kompetanseheving, metoder, verktøy og relevante eksempler var vi i stand til å skape et fullstendig innovasjonsprogram for elever på ungdomsskoler, drevet utelukkende av lærerne. Dette sikrer langsiktig verdiskaping og kontinuerlig utvikling av "Kjenn-tilnærmingen".

Du kan finne mer informasjon om prosjektet på tinkrtools.no https://tinkrtools.no/modell_detaljer/praktisk-veiledning-for-utvikling-av-kompetanse-og-ferdigheter-innen-kreativ-1680257794364x896263210722223500

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.